تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
گروه اینترنتی پیکس گروپ
و آدرس pixgroup.tk
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
تبادل لینک با سایت های پیچ رنک 2 به بالا
خلاص شدن از صفحهی خانگی Babylon Search در مرورگرهای اینترنتی
نرمافزار Babylon را بدون شک میتوان یکی از برترین نرمافزارهای دیکشنری دانست که امکان دستیابی به ترجمه و اطلاعات در بیش از 75 زبان را فراهم میسازد. اما مشکلی که بسیاری از کاربران پس از نصب این نرمافزار با آن دستبهگریبان میشوند، تغییر صفحه خانگی مرورگر به صفحه Babylon Search است. به طوری که با تغییر تنظیمات صفحهی خانگی مرورگر و حتی پاک کردن این نرمافزار نیز نمیتوان صفحهی خانگی مرورگر را تغییر داد. در این ترفند به نحوه نحوه خلاص شدن از صفحهی خانگی Babylon در مرورگرهای اینترنتی خواهیم پرداخت.
بدین منظور:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید تا پنجره Run باز شود.
در محیط Run عبارت regedit را وارد نموده و Enter را بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
اکنون در محیط Registry به مسیر زیر بروید:
اکنون از قسمت دیگر پنجره بر روی SetSearch راست کلیک کرده و Delete را انتخاب کنید.
سپس بر روی Yes کلیک کنید تا این مقدار حذف شود.
اکنون میتوانید با مراجعه به مرورگر، صفحه خانگی دلخواه خود را انتخاب نمایید.
فعال کردن ظاهر جدید صفحهی دانلود در فایرفاکس
از نسخهی 14 به بعد مرورگر فایرفاکس، بخش دانلود مرورگر ظاهر جدیدی به خود گرفته است که البته این ظاهر جدید به طور پیشفرض غیرفعال است. در این ظاهر جدید دیگر فایلهای دانلودی در یک پنجرهی مجزا نمایش داده نمیشوند بلکه در همان محیط مرورگر لیست میشوند. این حالت میتوان به صورت آسانتری به فایلهای دانلود شده توسط مرورگر دسترسی داشت. در این ترفند به نحوه فعال کردن ظاهر جدید صفحهی دانلود در فایرفاکس خواهیم پرداخت.
ابتدا اطمینان داشته باشید مرورگر شما به روز است.
سپس در نوار آدرس مرورگر عبارت about:config را وارد کرده و Enter بزنید.
اکنون در قسمت Search عبارت browser.download.useToolkitUI را وارد نمایید.
حال بر روی browser.download.useToolkitUI یافته شده دوبار کلیک کنید تا مقدار آن از true به false تغییر کند.
اکنون در صورتی که از منوی Firefox بر روی Downloads کلیک کنید و یا کلیدهای ترکیبی Ctrl+J را فشار دهید، به ظاهر جدید صفحهی دانلود دسترسی خواهید داشت.
برای بازگردانی این صفحه به حالت پیشین میتوانید مجدد browser.download.useToolkitUI را بر روی true تنظیم کنید.
چه کنیم دیرتر به نصب مجدد ویندوز دچار شویم؟
همه کاربرانی که از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنند یک تجربه مشترک دارند و آن رسیدن زمانی است که به خود می گویید که باید از نو ویندوز نصب کنم!
یا اگر لپ تاپ دارید باید از نو ریکاوری کنید! با اینکه هر سیستم عاملی میتواند دچار مشکل و نیاز به نصب مجدد داشته باشد در مورد ویندوز این موضوع می تواند مشکل ساز تر باشد زیرا داده های کاربران ممکن است در معرض خطر قرار بگیرد.
چرا؟ چون کاربران سیستم عاملهای دیگر مانند لینوکس دارای دانش فنی کافی برای حل مشکلات خود هستند.
اما چه کنیم دیرتر به نصب مجدد ونیدوز دچار شویم؟
۱-برای پاک کردن برنامه ها صرفاً به روند Uninstall کفایت نکنید. برنامه هایی وجود دارند که وقتی شما عملیات پاک کردن برنامه ها را انجام میدهید این کار را بسیار کامل و تمیز انجام میدهند و موجب تمیز ماندن رجیستری می شوند.
همچنین فایلهای زائد در درایو سیستم عامل باقی نمی گذارند و از این رو ویندوز را سالمتر نگه می دارند.
برنامه رایگانی مانند Revo Uninstaller هم برای این کار کافی است. برنامه هایی مشابه بسیار زیاد در دسترس هستند و همگی مشابه هم کار می کنند یعنی رجیستری ویندوز و همچنین درایو سیستم عامل را از زائدات برنامه قبلی پاک میکنند.
۲-سیستم عامل هم مانند یک ماشین نیازمند نگهداری است. برنامه هایی مانند CCleaner و یا Comodo System Cleaner به شما کمک میکنند که سیستم عامل خود را تمیز نگه دارید.
۳-فایلهای شخصی خود را از درایو ویندوز خارج کنید! درایو ویندوز نباید خیلی شلوغ شود. متأسفانه ویندوز در موقع نصب کلیه فایلهای شخصی شما را هم در داخل درایو خود قرار میدهد و این ممکن است مشکل ساز شود زیرا در نصب مجدد ممکن است با فرمت کردن داده های شخصی شما هم از بین برود.
و سپس فولدرهایی مانند Documents , ... را به درایو دیگری منتقل کنید. ویندوز به طور خودکار آدرسهای جدید را اختصاص میدهد و مشکلی در ردیابی پدید نمی آید. این آدرس کلی و مستقل از سیستم بوده و کافی است در محل آدرس My computer کپی شود.
۴-با اکانت ادمین کار نکنید! با ساختن یک اکانت محدود User و کار کردن عادی در آن عمر ویندوز شما میتواند به چند سال هم برسد زیرا در محیط کاربری امکان خرابکاری سهوی و یا عمدی توسط برنامه های مخرب کمتر و یا ناممکن است.
۵-برنامه های امنیتی مانند آنتی ویروس و فایروال را جدی بگیرید و دانش خود را هم در مورد برنامه ها و کارکرد سیستم عامل بالاتر ببرید. با این کار عمر کارکرد مناسبی در سیستم عامل ویندوز خواهید داشت.
ثبت سایت در گوگل
طرح ساخت سايت گوگل توسط دو دانشجو بنامهاي Larry Page و Sergey Brin در يکي از خوابگاههاي دانشگاه استانفورد پي ريزي شد و بعد از مدتي به بزرگترين و محبوبترين موتور جستجو ( search engine ) در دنيا تبديل شد که در حال حاضر بيش از هشت ميليارد صفحه وب را در پايگاه داده اي ( database ) خود جمع آوري کرده که توسط يک الگوريتم منحصر بفرد و با سرعت بسيار بالا خدمات جستجو را براي کاربران انجام ميدهد تمام اين فرآيندها داخل يک شبکه با بيش از هزار کامپيوتر انجام ميشود.البته سايت گوگل به غير از جستجو، خدمات ديگري هم انجام ميدهد که ميتوانيد به آدرس www.google.com مراجعه کنيد.
ثبت سایت در گوگل
يکي از راههاي بالا بردن ترافيک يک سايت، ثبت سایت در گوگل ميباشد که براي اينکار شما ميتوانيد به آدرس www.google.com/addurl.html مراجعه و سايت خود را ثبت کنيد. دقت کنيد که داخل فرم مخصوص در آن صفحه آدرس کامل سايت را بهمراه پيشوند http:// بايد وارد کنيد و در ضمن نيازي به ثبت همه صفحات سایت نيست و فقط صفحه اصلي يا همان homepage کافي است چون گردشگر گوگل بنام Googlebot بقيه محتواي سايت را از همان صفحه اول پيدا ميکند. پس فراموش نکنيد که صفحه اصلي شما بايد به همه نقاط سايت لينک داشته باشد.
بعد از ثبت سايت در گوگل ممکن است مدتي در حدود يکماه طول بکشد تا در جستجوها صفحات شما نمايش داده شود.
يکي از نکاتي که خيلي بايد دقت کنيد، رعايت کردن اصول و قوانين گوگل ميباشد تا صفحات سايت شما در رتبه هاي اوليه هنگام جستجو قرار گيرد. پس از يافتن سايت شما توسط Googlebot ، صفحات تجزيه تحليل ميشوند و در يک الگوريتم، رتبه ميگيرند. براي بالا بردن اين رتبه، نکات زير را بايد رعايت کنيد:
نکات لازم در مورد طراحي ،برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل:
-برای بالا بردن رتبه سایت در گوگل صفحات سايت بايد داراي لينکهاي منظم باشد تا دسترسي را به کليه نقاط سايت آسان کند.
-برای بالابردن رتبه سایت در گوگل همچنین باید بطور حتم يک صفحه بنام site map ( نقشه سايت ) درست کنيد و کليه لينکهاي سايت را در آن قرار دهيد و اگر بيشتر از صد لينک داريد، بقيه را در يک صفحه ديگر قرار دهيد.
-داخل هر صفحه از مطالبي استفاده کنيد که با عنوان صفحه و کلمات کليدي( keywords ) مرتبط باشد.
-کلمات کليدي را که در متاتگ مشخص کرده ايد بايد در همان صفحه بکار برده شود.
ب-طور حتم از نشان دادن کلمات کليدي، بصورت متن استفاده کنيد بجاي بکار بردن تصوير.
-در خصوصيت alt تگها از توضيحات مرتبط با عنوان صفحه و محتواي صفحه استفاده کنيد.
-اصول بکار بردن صحيح کدهايHTML را رعايت کنيد.
-صفحات پويا ( dynamic pages ) يعني صفحاتيکه در آدرس آنها علامت ? است، براحتي صفحات معمولي ليست نميشوند.
-در هر صفحه کمتر از صد لينک بکار بريد .
نکات فنی
گردشگر گوگل ( Googlebot ) با جاوا اسکريپت، کوکي ها، session ID ، DHTML ويا Flash مشکل دارد.
از وجود If-Modified-Since HTTP header در وب سرور سايت خود اطمينان حاصل کنيد چون اين ويژگي تغييرات سايت شما را به گردشگرها اعلان ميکند.
از فايل متنيrobots.txt در دايرکتوري سايت خود استفاده کنيد و دقت کنيد که از Googlebot crawler در آن فايل جلوگيري نشده باشد.
با متخصصين سرور مشورت کنيد تا از نرم افزارهاييکه از فعاليت گردشگرها جلوگيري ميکند، استفاده نشود.
پس از رعايت کردن اين نکات به آدرس http://www.google.com/addurl.html مراجعه کنيد و سايت خود را در آن ثبت کنيد.
نکات ديگري هم هست که توسط متخصصان سايت گوگل توصيه ميشود:
-صفحات را براي استفاده کاربر بسازيد نه براي موتورهاي جستجو.
-از حقه هايي براي بالا بردن رتبه سايت دوري کنيد.
-از گذاشتن لينک سايتهايي که در رتبه بندي شما اثر منفي دارند بپرهيزيد، مانند سايتهايي که روي اصول طراحي نشده اند و يا فعاليتهاي غيرقانوني انجام ميدهند مثل web spammer ها.
-از بکارگرفتن برنامه هايي که بصورت غيرقانوني سايت شما را ثبت و رتبه آنرا بالا ميبرند دوري کنيد مانند برنامه WebPosition Gold .
-از لينکها يا متنهاي پنهان استفاده نکنيد.
-صفحات را با متنهاي بيربط پر نکنيد.
-از بکار بردن متنهاي تکراري يا تکرار صفحات با يک مضمون پرهيز کنيد.
-براي يافتن سريعترسايت شما، لينک خود را در سايتهاي معروف قرار دهيد.
اين نکته را به خاطر بسپاريد که اگر از اصول غير قانوني استفاده کنيد، يا سايت شما ليست نخواهد شد و يا اگر ليست شده باشد ، حذف ميشود و امکان بازگشت مجدد هم براي آن سايت وجود نخواهد داشت.
همه چیز درباره Task Manager ویندوز
Ctrl+Alt+Delete ؛ عملی که روزانه همگی ما بارها انجام میدهیم تا خود را از دست مشکلات پیش آمده برای ویندوز خلاص کنیم. اما آیا تمامی توانایی Task Manager این است؟ Task Manager ابزار بسیار سودمندی است که اطلاعاتی درباره برنامه ها و فرایندهای اجرا شده بر روی سیستم و میزان مصرف منابع توسط این برنامه ها و فرایندها ارائه میدهد. از این ابزار بسیاری از مواقع برای عیب یابی سیستم استفاده میشود و این امکان را میدهد تا برنامه های را متوقف و یا اجرا کنیم. در این ترفند قصد داریم به معرفی بخش های مختلف این ابزار بپردازیم.
دو روشی که برای اجرای Task Manager بکار میرود به قرار زیر است:
1- Right-Click کردن بر روی یک قسمت خالی از Task Bar و انتخابTask Manager از این بخش.
2- فشردن سه کلید Ctrl+Shift+Esc (ابتدا Ctrl و Shift را نگاه دارید و سپس Esc را بزنید) و یا همان دستور معروف Ctrl+Alt+Del.
در همه سیستم ها بعد از اجرای Task Manager باید حداقل سه تب Applications ،Processes و Performance نمایش داده شوند.
تب Applications برنامه های اجرا شده بعد از ورود به سیستم را نمایش میدهد ؛ بسیاری از مواقع که برنامه ای در کار خود دچار مشکل میشود و قادر به پاسخگویی به فرامین شما نیست این پنجره شما را قادر میسازد برنامه را با انتخاب آن و زدن دکمه End Task متوقف کنید.
تب Processes کلیه فرایندهای اجرا شده را با ذکر کاربر، مقدار مصرف CPU و Memory نمایش میدهد و این قابلیت را داراست تا مقادیر دیگری را نیز نمایش دهد که از منوی View قابل تنظیم است ؛ شاید بسیار پیش آمده که بعد از نصب یک برنامه و درایور جدید متوجه میشوید که سرعت سیستم بصورت قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کرده است. برای شناسایی مشکل اولین کاری که باید انجام داد مراجعه به این قسمت و اطمینان از این که هیچ فرایندی به غیر از System idle process به طور ثابت مقداری بالاتر از 80 درصد ندارد. اگر با چنین مساله ای برخورد کردید باید حتما آن فرایند بخصوص را خاتمه دهید و مطمئن شوید که بعد از راه اندازی مجدد سیستم آن فرایند بخصوص مجدداً اجرا نمیشود.
تب Performance بصورت شماتیک تغییرات سیستم را در استفاده از منابعی نظیر CPU و Memory نمایش میدهد.
برای استفاده از اطلاعات ارائه شده در این پنجره استفاده از اطلاعات زیر برای آشنایی با برخی گزینه ها لازم میباشد:
CPU Usage: درصد زمانی که پردازشگر مشغول به کار است (ثابت ماندن این مقدار در بالای 80 درصد نشاندهنده ضعف سخت افزار و یا مشکل نرم افزاری است و نیاز به تحقیق و جستجوی بیشتر جهت کشف منبع مشکل است).
CPU Usage History: یک نمای گرافیکی که میزان فعالیت پردازشگر را در طول زمان نشان میدهد.
PF Usage: مقدار مصرف Page File و یا همان حافظه مجازی بر روی دیسک را نمایش میدهد و اگر مقدار آن به انتها رسیده باشد بهتر است فضای بیشتری به آن اختصاص بدهیم.
PF Usage History: نموداری که تغییرات در مصرف Page File را نمایش میدهد و تغییرات زیاد این نمودار نشان دهنده نوعی ضعف یا مشکل در قسمتی از سیستم است.
Commit Charge: مقدار حافظه اختصاص داده شده به برنامه ها و سیستم عامل را نمایش میدهد.
Physical Memory: مقدار حافظه فیزیکی نصب شده بر روی سیستم ( RAM ) را نمایش میدهد.
Kernel Memory: مقدار حافظه اختصاص داده شده به هسته سیستم عامل (Kernel) و درایورهای موجود را نمایش میدهد.
مرور زمان و کار با این ابزار بسیار سودمند تعبیه شده در ویندوز شما را هر چه بیشتر با قابلیت های بسیار جالب آن در ردیابی و شناسایی مشکلات آشنا میسازد. بنابراین سعی کنید کمی بیشتر به آن توجه داشته باشید.
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط:
ترفند،
، :: برچسبها:
مجله فوق العاده ترفندها,
ترفند گوگل,
ترفند,
خلاص شدن از صفحهی خانگی Babylon Search در مرورگرهای اینترنتی,
فعال کردن ظاهر جدید صفحهی دانلود در فایرفاکس ,
چه کنیم دیرتر به نصب مجدد ویندوز دچار شویم؟,
ثبت سایت در گوگل,
,
نویسنده : علی مشهدی
تاریخ : پنج شنبه 23 شهريور 1391